Laadukkaiden sähkönjakokeskusten valmistaja.

location

Iisalmi - Ikaalinen - Kerava - Kuopio

Osaamista ympäri Suomen

phone

Soita meille ja kysy lisää!

+358 (0)29 009 2200

email

Lähetä meille postia

asiakaspalvelu@eavenue.fi

Keitä me olemme

E Avenue Oy – Suomen suurimpia alle 1000V:n sähkönjakokeskuksien valmistajia

Meitä E Avenuelaisia on noin 150 henkilöä ja toimimme neljällä paikkakunnalla Iisalmessa, Ikaalisissa, Keravalla ja Kuopiossa. Liikevaihtomme on noin 15 M€. Yhtiön omistavat viisi yksityishenkilöä.

Tuotteemme

Valmistamamme sähkönjakokeskukset kuuluvat alan ehdottomaan parhaimmistoon. Tuotteidemme turvallisuus ja laatu ovat toimintamme peruslähtökohdat. Kaikki tuotteemme ovat FI-sertifioituja laatutuotteita.

Tuotteissamme käytämme vain tunnettujen valmistajien parhaita komponentteja jotka löytyvät myös tukkuliikkeiden valikoimista. Asiakkaamme saa kaikki tarvitsemansa sähkönjakokeskukset, kerrostalon vakiokeskuksesta 8500A:n teollisuuskojeistoon, yhdeltä valmistajalta.

Luotettava kumppani

Kaikkien lakimääräisten yhteiskuntavelvoitteiden täyttäminen on meille itsestään selvää. E Avenue Oy kuuluu Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani – ohjelmaan.

sertifikaatit

HISTORIAA

E Avenue Oy syntyi kahden keskenään kilpailevan keskusvalmistajan Ikaalisten Keskussähkö Oy:n ja Kuopion Kojeisto Oy:n päättäessä yhdistää voimavaransa vuonna 2004. Yhtiöiden historiat ovat lähes yhtä pitkät yli 20 vuotta. Vuoden 2015 alussa E Avenue osti Maansähkö Oy:n liiketoiminnan Vantaalla ja yhdisti sen Keravan toimipisteeseen. E Avenuella jokainen toimipaikka keskittyy omalle valmistussektorilleen yhteistyössä toimien.

Iisalmen toimipaikka on erikoistunut pienten ohjaus- ja sähkökeskusten sarjatuotantoon. Siellä onnistuu myös ohjelmistoratkaisut kone- ja laitevalmistajien tarpeisiin.

Ikaalisten toimipaikka on erikoistunut rakennusten kiinteistösähkökeskuksiin.

Keravan toimipaikka on erikoistunut kone- ja laitekeskusten lisäksi rakennusten kiinteistösähkökeskuksiin.

Kuopion toimipaikka on erikoistunut teollisuus- ja vienti projektien keskuksiin.

Alallaan E Avenue on ollut ja on myös tulevaisuudessa edelläkävijä, jota kilpailijamme pyrkivät jäljittelemään. Suurella kapasiteetilla ja asiantuntemuksellamme pystymme palvelemaan asiakkaitamme nopeammin, paremmin ja kokonaisvaltaisemmin.

IKS_KK_maansahko_logot

LAADUKKUUS

Toimimme ISO 9001:2008 laadunhallintajärjestelmän mukaisesti. Kuopion toimipisteessä järjestelmämme on sertifioitu SGS:n toimesta.

YMPÄRISTÖ

Ympäristöarvot huomioidaan meillä myös. E Avenuelle on laadittu ISO 14001:2004 mukainen ympäristöjärjestelmä.

YHTEISKUNTA

Tuotteidemme pakkausmateriaalin hyötykäyttö hoituu Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy:n kanssa tekemämme sopimuksen avulla.