E Avenue Oy

Ajankohtaista

Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme ja haemme nyt projektipäällikköä teollisuuden ja kiinteistösähkökeskusten myyntiin

17.5.2018

Projektipäällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti myyntityöstä, projektien tarjouslaskennasta, tilausten käsittelystä ja asiakassuhteen ylläpidosta. Projektipäälliköt seuraavat projektiensa toteutumista edelleen suunnittelussa ja tuotannossa ja huolehtivat asiakasyhteydenpidosta projektin aikana. Projektipäällikkö osallistuu uusasiakashankintaan ja markkinointityöhön esimerkiksi alan messuilla, mikä edellyttää matkustamista satunnaisesti.

Projektipäällikkö työskentelee toimitusjohtajan alaisuudessa ja toimii läheisessä yhteistyössä tuotantopäällikön, suunnittelijoiden ja muiden projektipäälliköiden kanssa.

Etsimme asiantuntijaa, joka teknisellä osaamisellaan palvelee asiakkaitamme heidän tarpeidensa mukaisesti ja myyntitaidoillaan varmistaa asiakassuhteen jatkuvuuden sekä projektin taloudellisen kannattavuuden. Odotamme tehtävään hakeutuvalta soveltuvaa teknistä ja/tai kaupallista koulutusta ja toimialakokemusta. Monipuolinen tuntemus teollisuuden ja kiinteistöjen keskuslaitteista sekä käytetyistä komponenteista on hyvä lähtökohta projektipäällikkönä työskentelyyn. Yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä organisointikyky ovat välttämättömiä tehtävässä menestymiseksi.

Työpisteen voimme perustaa mille tahansa toimipaikallemme Iisalmeen, Ikaalisiin, Keravalle tai Kuopioon. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen hyvässä työyhteisössä, ergonomisen työpisteen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän. Liukuva työaika, mahdollisuus etätyöskentelyyn ja vapaus oman työn järjestämiseen kuuluvat toimintatapoihimme. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme laajan työterveyshuollon sekä tuemme liikunta- ja kulttuuriseteleillä työntekijöidemme hyvinvointia.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää 30.5.2018 mennessä sähköpostilla rekrytointi@eavenue.fi. Kuulemme mielellämme myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Esa Kauppinen ma 21.5. klo 13 – 14, puh. 040 5102 555.