Laadukkaiden sähkönjakokeskusten valmistaja.

location

Iisalmi - Ikaalinen - Kerava - Kuopio

Osaamista ympäri Suomen

phone

Soita meille ja kysy lisää!

+358 (0)29 009 2200

email

Lähetä meille postia

asiakaspalvelu@eavenue.fi

Valmistamamme tuotteet kattavat lähes kaikenlaiset alle 1000V:n sähkönjakokeskukset. Nyt asiakkaamme saavat meiltä kaikki tarvitsemansa keskukset, kerrostalon vakiokeskuksesta 8500A:n teollisuuskojeistoon, laite- ja automaatiokeskuksia unohtamatta. Valmistamiimme keskuksiin on mahdollista saada kompensointilaitteet integroituina. Kaapelijakokaappeja valmistamme niin katuvalaistukseen kuin muihinkin tarpeisiin. Vaativimpia tuotteitamme ovat leikkaussaleihin toimitettavat ohjauskeskukset joita valmistamme kosketusnäytöllä varustettuna ja valmiiksi ohjelmoituina.

Olemme tyyppitestauttaneet valmistamme tuotteet ja saaneet näin tietoa niiden kestävyydestä ja käyttäytymisestä poikkeavissa tilanteissa. Kennokeskuksillemme on suoritettu myös valokaarioikosulkukokeet hyväksytysti. Katso video 400V kennokeskuksen valokaaritestistä.  Puistomuuntamollemme on myös tehty valokaarioikosulkukoe. Katso video 20kV:n puistomuuntamon valokaaritestistä.

Pyrimme edistämään tuotteillamme ja toiminnallamme loppuasiakkaidemme energian tehokasta käyttöä ja näin vaikuttamaan ympäristöömme myös pitkällä aikavälillä.