E Avenue Oy

Turvallinen ja luotettava

Valmistamamme tuotteet kattavat kaikenlaiset alle 1000V:n sähkönjakokeskukset. Valmistamme myös 20kV:n ulkoa tai sisältä hoidettavia puistomuuntamoita. Lisäksi tarjontaamme kuuluvat 20kV:n kojeistot ja muuntajat.

Asiakkaamme saavat meiltä kaikki tarvitsemansa sähkökeskukset, huoneistokeskuksesta 5000A:n teollisuuskojeistoon, laite- ja automaatiokeskuksia unohtamatta, yhdeltä valmistajalta.

Olemme testauttaneet valmistamamme tuotteet ja saaneet näin tietoa niiden kestävyydestä ja käyttäytymisestä poikkeavissa tilanteissa.

Kennokeskuksillemme on suoritettu myös valokaarioikosulkukokeet hyväksytysti. Katso video 400V kennokeskuksen valokaaritestistä.

Puistomuuntamollemme on myös tehty valokaarioikosulkukoe. Katso video 20kV:n puistomuuntamon valokaaritestistä.

Potentia Max kennokeskusjärjestelmä
Potentia® Max teollisuuskennokeskusjärjestelmä on suunniteltu erityisesti teollisuuskohteiden pää-, nousu- ja prosessikeskuksiksi.
Potentia Med kennokeskusjärjestelmä
Potentia® Med kennokeskusjärjestelmä on suunniteltu erityisesti kiinteistökohteiden pää- ja nousukeskuksiksi sekä teollisuuskohteiden alakeskuksiksi.
Potentia muuntamon 0,4kV pääkeskukset
Muuntamon 0,4kV:n pääkeskukset valmistetaan FI- sertifioiduista Potentia® Max tai Med kennokeskusjärjestelmistä.
Potentia Mid kotelokeskusjärjestelmä
Potentia® Mid kotelokeskusjärjestelmä on suunniteltu erityisesti kiinteistökohteiden pää- ja nousukeskuksiksi sekä teollisuuskohteiden valaistus-, ilmastointi- ja erikoiskeskusten valmistamiseen.
Potentia Min kehikkokeskusjärjestelmä
Potentia® Min kehikkokeskusjärjestelmä on suunniteltu erityisesti kiinteistökohteiden pää- ja nousukeskuksiksi sekä teollisuuskohteiden valaistus-, ilmastointi- ja erikoiskeskusten valmistamiseen.
Potentia Eva huoneistokeskukset
E Avenuen valmistamat huoneistokeskukset kuuluvat FI-sertifioituun Potentia EVA jakokeskusjärjestelmään. EVA -sarjan rakenteet ovat kuumasinkittyjä ja maalattuja pitkän käyttöiän takaamiseksi.
Potentia Mex mittauskeskukset
Mex mittauskeskus kuuluu Potentia Eva tuoteperheeseen. Se on testattu ja FI -hyväksytty tuote. Keskus on valmistettu kuumasinkitystä teräslevystä.
Potentia leikkaussalikeskukset
Potentia suojakaapit ulkokäyttöön
E Avenue Oy:n KK-kaapelijakokaappisarja on suunniteltu vaativiin käyttökohteisiin.
E Avenue kone- ja laitekeskukset
Valmistamme erilaisia koneiden ja laitteiden sähkökeskuksia asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Keskus voidaan toteuttaa joko perinteisenä sähkökeskuksena tai integroida sähkökeskus koneen tai laitteen rakenteeseen.
E Avenue puistomuuntamot
Puistomuuntamojärjestelmä on ulkoa ohjattava ja rakenteeltaan modulaarinen. Puistomuuntamomme räätälöidään aina asiakaskohtaisesti.
E Avenue jonovarokekaapit
Jonovarokejakokaappisarja on suunniteltu vaativiin käyttökohteisiin.
Viimeistelty ulkokuori on vankkarakenteinen ja luontevasti ympäristöön mukautuva.
E Avenue kaapeleiden haaroituskaapit
E Avenue:n haaroituskaappi voidaan toimittaa tyhjänä tai asennuslevylle asennetuilla liittimillä.
20kV-muuntajat ja kojeistot kokonaistoimituksiin