Laadukkaiden sähkönjakokeskusten valmistaja.

location

Iisalmi - Ikaalinen - Kerava - Kuopio

Osaamista ympäri Suomen

phone

Soita meille ja kysy lisää!

+358 (0)29 009 2200

email

Lähetä meille postia

asiakaspalvelu@eavenue.fi

Sisäisellä urapolulla etenemisen vuoksi etsimme nyt Sähkökeskusten suunnittelijaa Iisalmeen

Iisalmen toimipisteemme on erikoistunut pienten ohjaus- ja sähkökeskusten sarjatuotantoon kone- ja laitevalmistajien tarpeisiin. Toimipaikan erityispiirteenä on voimakas yhteistyö ammatillisen koulutuksen kanssa.

Suunnittelijamme piirtävät CADS-suunnitteluohjelmaa käyttäen sähkökeskusten rakennekuvat sekä laativat koje- ja riviliitinluettelot. Työhön kuuluu myös pää- ja piirikaavioiden tarkistus, joidenkin projektien osalta myös niiden piirtäminen. Tehtävä edellyttää huolellisuutta ja tarkkuutta sekä yhteistyötä niin myynnin, tuotannon, materiaalin hankinnan kuin asiakkaankin kanssa. Projektihallinnan taidot edesauttavat tehtävässä menestymistä.

Tehtävässä tarvitaan laajaa tietämystä sähkökeskuksista sekä niissä käytettävistä komponenteista. Oleellista on myös kokemus suunnitteluohjelmien sekä muiden atk-ohjelmistojen käytöstä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kieltä sekä englannin kielen kirjallista hallintaa. Soveltuva koulutus löytyy todennäköisimmin sähkö- ja/tai automaatioalan opinnoista; huomioimme myös työkokemuksen myötä karttuneen osaamisen. Etsimme henkilöä, jolla on jo useamman vuoden kokemus sähkökeskusalalta, erityisesti kone- ja laitevalmistuksen ohjaus- ja sähkökeskusten suunnittelussa. Arvostamme myös kokemusta sähkökeskusten kokoonpanosta ja/tai koestuksesta osana työhistoriaa.

Tule osaksi kasvavaa ja kehittyvää yritystämme. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen hyvässä työyhteisössä, ergonomisen työpisteen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän. Liukuva työaika, mahdollisuus etätyöskentelyyn ja vapaus oman työn järjestämiseen kuuluvat toimintatapoihimme. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme laajan työterveyshuollon sekä tuemme liikunta- ja kulttuuriseteleillä työntekijöidemme hyvinvointia.

Hae tehtävään osoitteessa www.hrmentor.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Mervi Okkonen / HR Mentor Oy, mervi.okkonen(at)hrmentor.fi, 050 -555 9128.

About admin