E Avenue Oy

Meille töihin?

Avoimet työpaikat


Sähkökeskusten suunnittelija, Iisalmi
Etsimme nyt sähkökeskusten suunnittelijaa Iisalmeen. Iisalmen toimipisteemme on erikoistunut pienten ohjaus- ja sähkökeskusten sarjatuotantoon kone- ja laitevalmistajien tarpeisiin. Toimipaikan erityispiirteenä on voimakas yhteistyö ammatillisen koulutuksen kanssa.
Sähkökeskusten tarkastaja, Kerava
Haemme nyt sähkökeskusten tarkastajaa Keravalle. Keravan toimipisteessämme valmistetaan ohjaus- ja sähkökeskuksia kone- ja laitevalmistajien tarpeisiin. Tarkastajamme hoitavat keskusten lopputarkastuksen niin asennusten, viimeistelyn kuin toiminnallisuuden osalta. Tehtävä edellyttää huolellisuutta ja tarkkuutta sekä tinkimätöntä turvallisuusasennetta.

E Avenue Oy on sähkökeskusalan laaja-alainen ammattilainen, jolla on pitkä historia ja valoisa tulevaisuus. Meillä on tilaa tulevaisuuden tekijöille.

Toimimme sähkö- ja jakokeskusten parissa useamman liiketoiminnan tukijalkaan varaten. Teemme kaikki keskukset asiakkaiden tarpeisiin räätälöiden, joten jokaisen tilauksen myötä on mahdollisuus oppia uutta ja haastaa omia taitojaan.

Perinteinen kiinteistösähkökeskusten liiketoiminta on ollut mukana yritystoiminnan alusta saakka ja kertynyt osaaminen näkyy vankkana ammattitaitona, jota jaetaan uusille E Avenuelaisille.

Kone- ja laitevalmistajille rakennettavien ohjauskeskusten valmistuksessa pysytään ajan hermolla asiakkaan tarpeita ennakoiden ja hyödynnetään tehokkaita valmistusmenetelmiä sarjatuotannossa.

Teollisuussähkökeskusten tuotanto edellyttää korkeaa osaamista ja tinkimätöntä laatutietoisuutta. Osaamisen kehittäminen on mahdollista vielä vuosien työuran jälkeenkin.

Verkkoyhtiöille rakennetut jonovarokekaapit, katujakokaapit ja muuntamot näkyvät katukuvassa ja maalaismaisemassa muistuttaen tekijöitään oman työnsä merkityksestä.

Ohutlevytuotannossa työtä löytyy muillekin kuin sähkökeskusalan osaajille. Särmääjät, levytyöaseman käyttäjät ja pintakäsittelijät työskentelevät Kuopiossa modernissa tuotantoympäristössä. Suunnittelemme itse omat keskusrakenteemme, joten meillä on töissä myös mekaniikkasuunnittelijoita.

Oletko sisäisesti savolainen, ujosti uudenmaalainen, pintapuolisesti pirkanmaalainen tai potentiaalisesti pohjanmaalainen? Meiltä löytyy valinnanvaraa työpaikan sijainnissa.

E Avenuen toimipaikkoja löytyy Iisalmesta, Ikaalisista, Keravalta, Kuopiosta ja Seinäjoelta. Kullakin toimipisteellä on sen verran väkeä, että jokaisen työkaverin oppii tuntemaan, vaikka meitä on kaiken kaikkiaan yli kaksisataa.

Viiden toimipaikan malli mahdollistaa myös saman työnantajan palveluksessa säilymisen, vaikka elämä joskus yllättäisikin asuinpaikan vaihdoksen muodossa. Meillä on toteutettu useita toimipaikkavaihdoksia ja myös etätyöratkaisuja, sillä haluamme pitää meihin sitoutuneet työntekijät matkassa mukana.

Jokaisella toimipaikallamme toteutetaan kaikkia sähkökeskustuotannon vaiheita myynnistä suunnittelun kautta tuotantoon.

Käsistään kätevä, lahjakas avaruudellisessa hahmottamisessa, projektiosaaja, myynnin virtuoosi, matemaattisesti suuntautunut vai organisoinnin ihmelapsi? Sinulle voisi olla meillä hommia.

Sähkökeskustuotannossa meillä työskentelee kojeistoasentajia, esikasaajia, tarkastajia, runkoasentajia ja tarjoamme harjoittelumahdollisuuksia myös alan opiskelijoille.

Toimihenkilötehtävissä meillä on suunnittelijoita, myyjiä, tuotantopäälliköitä ja työnjohtajia. Osaaminen painottuu näissä ammateissa sähköalalle, ja arvostammekin sähkökeskusalan kokemuksen erittäin korkealle.

Talous- ja palkkahallinto, HR, IT sekä varastonhallinta ovat tehtäviä, joissa menestyy ilman sähköalan tuntemusta, vaikka ei siitä haittaakaan ole.

Ohutlevytuotanto ja maalaamo tarjoavat työtä heille, joiden käsissä tai suunnittelupöydällä raakapelti muuttuu valmiiksi ja viimeistellyksi ohutlevytuotteeksi.

Oli kerran varastoapulainen, varastoapulaisesta kerääjä, kerääjästä esikasaaja, esikasaajasta kojeistoasentaja. Kojeistoasentajasta tarkastaja, tarkastajasta työnjohtaja, työnjohtajasta suunnittelija, suunnittelijasta kojeistomyyjä. Minne tie vielä johtaakaan?

Kukaan ei ole seppä syntyessään ja taito karttuu tehdessä. Käytännön kokemus sähkökeskustuotannosta on vuosien varrella osoittautunut erinomaiseksi osaamisvaltiksi niin suunnittelu- kuin myyntitehtävissä ja luonnollisesti kaikissa tuotantoon liittyvissä tehtävissä.

Jos kehittymisen mahdollisuuksia ja kiinnostusta on, tuemme työntekijöitämme talon sisäisellä urapolulla tarjoamalla haastavampia työtehtäviä ja mahdollistamalla kouluttautumista työn ohella. Vuonna 2018 toteutettiin toistakymmentä sisäistä siirtoa tehtävästä toiseen.

Teemme oppilaitosyhteistyötä ja erityisesti Iisalmen yksikössämme täydentäviä sähköalan opintoja on helppo hoitaa saman katon alla työn ohessa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää, kerro itsestäsi.

Työntekijöillemme tarjoamme vakaan työn, mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen, työaikajoustot myös tuotannon työtehtävissä, laajan työterveyshuollon ja henkilöstöetuja ePassin muodossa. Mukavat työkaverit muistetaan mainita kaikissa henkilöstökyselyissämme, eikä ne pomotkaan pahoja ole.

Sopivalla osaamisella, oikealla asenteella ja kehittymishalukkuudella varustettuja ihmisiä kontaktoimme mielellämme, vaikka paikkoja ei julkisessa haussa olisikaan.

Avoimet hakemukset ja ansioluettelot voit lähettää osoitteeseen rekrytointi@eavenue.fi