E Avenue Oy

Palvelua ja asiantuntemusta

Sähkökeskusvalmistus

Valmistamme kaikenlaiset alle 1000V:n sähkökeskukset sekä 20kV:n puistomuuntamot. Yhteistyökumppaneidemme kanssa voimme tarjota myös 20kV:n kojeistoja ja muuntajia, joten voimme tarjota kokonaispaketteja pääsähkönjakeluun.

Asiakkaamme saavat kaikki tarvitsemansa sähkökeskukset, kiinteistösähkökeskuksista 5000A:n teollisuuskojeistoon, kone-, laite- ja automaatiokeskuksia unohtamatta, yhdeltä valmistajalta yhdellä tilauksella samoilla komponenteilla ja huippulaadulla.

Käytämme sähkökeskuksissamme vain tunnettujen valmistajien laadukkaita komponentteja asiakkaidemme vaatimusten mukaisesti. Näitä komponentteja on saatavissa yleisesti myös sähkötukkuliikkeistä.

Tarjoamme keskuksin liittyvää suunnittelukonsultointia myös suunnittelutoimistoille sekä loppuasiakkaille.

Kone- ja laitevalmistajille voimme tarjota myös kokonaistoimituksia, suunnittelusta asennuksiin ja käyttöönottoon. Lisäksi voimme asettaa parametrit ja ohjelmoida älylaitteet valmiiksi.

Sähkökeskusten modernisoinnit työmaalla, kuten katkaisijoiden vaihdot, sisältyvät myös palvelukonseptiimme.

Ohutlevytuotanto ja -ratkaisut

Huippunykyaikaisilla automaattisilla ohutlevylinjoilla valmistamme tehokkaasti mittatarkat mekaniikkaosat valmistamiimme sähkökeskuksiin.

Pulverimaalaamomme on varustettu viisivaiheisella esikäsittelyllä ja automaattisella pulveroinnilla. Näin varmistetaan maalattujen osien huippulaatu ja kestävyys vaikeissakin olosuhteissa.

Oma mekaniikkavalmistus mahdollistaa asiakaskohtaiset keskusräätälöinnit niin mittojen kuin värienkin suhteen helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Valmistamme ohutlevytuotteita myös muuhun käyttöön, joten ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Tarjouspyyntö