E Avenue Oy

Ajankohtaista

Organisaatiomme kehittyy, joten haemme nyt projektipäällikköä Iisalmeen

16.5.2018

Iisalmen toimipisteemme on erikoistunut pienten ohjaus- ja sähkökeskusten sarjatuotantoon kone- ja laitevalmistajien tarpeisiin. Toimipaikan erityispiirteenä on voimakas yhteistyö ammatillisen koulutuksen kanssa.

Projektipäällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti myyntityöstä, projektien tarjouslaskennasta, tilausten käsittelystä ja asiakassuhteen ylläpidosta. Projektipäälliköt seuraavat projektiensa toteutumista edelleen suunnittelussa ja tuotannossa ja huolehtivat asiakasyhteydenpidosta projektin aikana. Projektipäällikkö osallistuu uusasiakashankintaan ja markkinointityöhön esimerkiksi alan messuilla, mikä edellyttää matkustamista satunnaisesti.

Projektipäällikkö työskentelee toimitusjohtajan alaisuudessa ja toimii läheisessä yhteistyössä tuotantopäällikön, suunnittelijoiden ja muiden projektipäälliköiden kanssa.

Etsimme asiantuntijaa, joka teknisellä osaamisellaan palvelee asiakkaitamme heidän tarpeidensa mukaisesti ja myyntitaidoillaan varmistaa asiakassuhteen jatkuvuuden sekä projektin taloudellisen kannattavuuden. Odotamme tehtävään hakeutuvalta soveltuvaa teknistä ja/tai kaupallista koulutusta ja toimialakokemusta. Yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä organisointikyky ovat välttämättömiä tehtävässä menestymiseksi. Yleisimpien logiikoiden ja sähkökeskuskomponenttien tuntemus ovat eduksi hakijoita arvioidessamme.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen hyvässä työyhteisössä, ergonomisen työpisteen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän. Liukuva työaika, mahdollisuus etätyöskentelyyn ja vapaus oman työn järjestämiseen kuuluvat toimintatapoihimme. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme laajan työterveyshuollon sekä tuemme liikunta- ja kulttuuriseteleillä työntekijöidemme hyvinvointia.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää 27.5.2018 mennessä sähköpostilla rekrytointi@eavenue.fi. Kuulemme mielellämme myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Esa Kauppinen ma 21.5. klo 13 – 14, puh. 040 5102 555.