E Avenue Oy

Ajankohtaista

Haemme nyt sähkökeskusten tarkastajaa Keravalle

7.9.2018

Keravan toimipisteessämme valmistetaan rakennusten kiinteistösähkökeskuksia sekä ohjaus- ja sähkökeskuksia kone- ja laitevalmistajien tarpeisiin. Tarkastajamme hoitavat keskusten lopputarkastuksen niin asennusten, viimeistelyn kuin toiminnallisuuden osalta. Tehtävä edellyttää huolellisuutta ja tarkkuutta sekä tinkimätöntä turvallisuusasennetta.

Tehtävässä tarvitaan vahva tietämys sähkökeskuksista, niiden toiminnallisuudesta sekä niissä käytettävistä komponenteista. Oleellista on myös kyky lukea rakennepiirustuksia ja piirikaavioita. Soveltuva koulutus on sähkö- tai automaatioasentajan peruskoulutus. Arvostamme aiempaa kokemusta alalta, erityisesti kiinteistösähkökeskusten ja/tai kone- ja laitevalmistajille suunnattujen ohjaus- ja sähkökeskusten tuotannossa ja tarkastuksessa. Edellytämme sähkötyöturvallisuuskorttia tai valmiutta osallistua kyseiseen koulutukseen, jännitetyön koulutus on toivottava.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen hyvässä työyhteisössä sekä taatusti töitä ja tekemistä. Liukuva työaika ja vapaus oman työn järjestämiseen kuuluvat toimintatapoihimme. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme laajan työterveyshuollon sekä tuemme liikunta- ja kulttuuriseteleillä työntekijöidemme hyvinvointia.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäälliköt Klaus Hyytiäinen, puh. 050 3451 190 ja Kimmo Wideman, puh. 040 8218 328.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen tulee lähettää 16.9.2018 mennessä sähköpostilla rekrytointi(at)eavenue.fi.