Laadukkaiden sähkönjakokeskusten valmistaja.

location

Iisalmi - Ikaalinen - Kerava - Kuopio

Osaamista ympäri Suomen

phone

Soita meille ja kysy lisää!

+358 (0)29 009 2200

email

Lähetä meille postia

asiakaspalvelu@eavenue.fi

Haemme nyt Sähkökeskusten suunnittelijaa Keravalle

Keravan toimipisteessämme valmistetaan rakennusten kiinteistösähkökeskuksia sekä ohjaus- ja sähkökeskuksia kone- ja laitevalmistajien tarpeisiin. Suunnittelijamme piirtävät sähkökeskusten rakennekuvat sekä laativat koje- sekä riviliitinluettelot. Työhön kuuluu myös pää- ja piirikaavioiden tarkastus. Tehtävä edellyttää huolellisuutta ja tarkkuutta sekä yhteistyötä niin myynnin, tuotannon, materiaalin hankinnan kuin asiakkaankin kanssa. Projektihallinnan taidot edesauttavat tehtävässä menestymistä.

Tehtävässä tarvitaan perustietämys sähkökeskuksista sekä niissä käytettävistä komponenteista. Oleellista on myös kokemus CADS piirtämisestä sekä muiden atk-ohjelmistojen käytöstä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kieltä sekä englannin kielen kirjallista hallintaa. Soveltuva koulutus on vahvavirtapuolen sähköinsinööri tai -teknikko. Arvostamme aiempaa kokemusta alalta, erityisesti kiinteistösähkökeskusten ja/tai kone- ja laitevalmistajille suunnattujen ohjaus- ja sähkökeskusten suunnittelusta.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen hyvässä työyhteisössä, mahdollisuuden laajentaa osaamista keskustyyppien suunnittelussa sekä taatusti töitä ja tekemistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ajalla 21.9. klo 12 -14 ja ke 27.9. klo 12 -14 toimitusjohtaja Esa Kauppinen, 040 5102 555.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen tulee lähettää 1.10.2017 mennessä sähköpostilla rekrytointi@eavenue.fi.

About admin