Laadukkaiden sähkönjakokeskusten valmistaja.

location

Iisalmi - Ikaalinen - Kerava - Kuopio

Osaamista ympäri Suomen

phone

Soita meille ja kysy lisää!

+358 (0)29 009 2200

email

Lähetä meille postia

asiakaspalvelu@eavenue.fi

Haemme nyt Kojeistoasentajia Kuopioon

Kuopion toimipisteessämme valmistetaan suuremman kokoluokan teollisuus- ja vientiprojektien keskuksia. Kojeistoasentajat työskentelevät itsenäisissä tiimeissä valmistaen keskukset dokumenttien perusteella. Työ vaatii tarkkuutta, huolellisuutta, kuvien lukukykyä ja tiimityöskentelytaitoja.

Etsimme vuorotteluvapaan sijaista ajalle 18.12.2017 – 15.6.2018. Voit olla vastavalmistunut, alaa vaihtamassa tai alalla jo jonkin aikaa työskennellyt. Sinun tulee kuitenkin olla työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vuorotteluvapaalain edellyttämällä tavalla. Arvostamme ensisijaisesti vastuuntuntoista ja ripeää otetta työhön, halua kehittyä sekä kiinnostusta keskusasennukseen. Sähkö- tai automaatioalan peruskoulutus tai vastaavat tiedot ovat toivottavia, mutta kädentaitoja ja sorminäppäryyttä kehittävät harrastukset katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme hyvän työyhteisön, liukuvan työajan siistissä sisätyössä sekä mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistaan koko keskusvalikoimaamme. Aiemmat vuorotteluvapaan sijaisemme ovat myös työllistyneet yritykseen sijaisuuden päätyttyä.

Etsimme myös kokeneita kojeistoasentajia vaativampiin keskusvalmistuksen tehtäviin. Edellytämme vähintään kahden vuoden työkokemusta kojeistoasennuksesta, erityisesti kenno-ja logiikkakeskusten parissa.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää 19.11.2017 mennessä sähköpostilla rekrytointi@eavenue.fi.

About admin