Laadukkaiden sähkönjakokeskusten valmistaja.

location

Iisalmi - Ikaalinen - Kerava - Kuopio

Osaamista ympäri Suomen

phone

Soita meille ja kysy lisää!

+358 (0)29 009 2200

email

Lähetä meille postia

asiakaspalvelu@eavenue.fi

Etsimme nyt Sähkökeskusten suunnittelijaa Iisalmeen

Iisalmen toimipisteemme on erikoistunut pienten ohjaus- ja sähkökeskusten sarjatuotantoon kone- ja laitevalmistajien tarpeisiin. Toimipaikan erityispiirteenä on voimakas yhteistyö ammatillisen koulutuksen kanssa.

Suunnittelijamme piirtävät CADS-suunnitteluohjelmaa käyttäen sähkökeskusten rakennekuvat sekä laativat koje- ja riviliitinluettelot. Työhön kuuluu myös pää- ja piirikaavioiden tarkistus, joidenkin projektien osalta myös niiden piirtäminen. Tehtävä edellyttää huolellisuutta ja tarkkuutta sekä yhteistyötä niin myynnin, tuotannon, materiaalin hankinnan kuin asiakkaankin kanssa. Projektihallinnan taidot edesauttavat tehtävässä menestymistä.

Etsimme henkilöä, jolla on jo useamman vuoden kokemus sähkökeskusalalta, erityisesti kone- ja laitevalmistuksen ohjaus- ja sähkökeskusten suunnittelussa. Suunnittelukokemuksen puuttuessa voit vakuuttaa meidät myös kokemuksella niin sähkökeskusten kokoonpanosta ja/tai koestuksesta kuin sähkökeskustuotannon työnjohdosta.

Tehtävässä tarvitaan laajaa tietämystä sähkökeskuksista sekä niissä käytettävistä komponenteista. Toivottavaa olisi kokemus suunnitteluohjelmien sekä muiden atk-ohjelmistojen käytöstä tai ainakin valmius näiden käytön oppimiseen. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kieltä sekä englannin kielen kirjallista hallintaa. Soveltuva koulutus löytyy todennäköisimmin sähkö- ja/tai automaatioalan opinnoista; huomioimme myös työkokemuksen myötä karttuneen osaamisen.

Tule osaksi kasvavaa ja kehittyvää yritystämme. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen hyvässä työyhteisössä, ergonomisen työpisteen uusissa toimistotiloissa ja mielenkiintoisen tehtäväkentän. Liukuva työaika, mahdollisuus etätyöskentelyyn ja vapaus oman työn järjestämiseen kuuluvat toimintatapoihimme. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme laajan työterveyshuollon sekä tuemme ePassilla työntekijöidemme hyvinvointia.

Tutustu myös verkkosivuihimme, www.eavenue.fi.

Hae tehtävään lähettämällä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi(at)eavenue.fi viimeistään 26.5.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Ari Rytkönen, 043 8200 100.

About admin