E Avenue Oy

Asiakkaamme ovat laatutietoisia

Kokoa ja vaativuutta

Vuosittain teemme valtavan määrän projektiluonteisia tai sarjavalmisteisia alle 1000V:n keskuksia. Ohessa olevat esimerkit kattavat vain pienen osan kohteista joissa keskuksiamme on käytössä.

Kiinteistöt ja rakennuskohteet

E Avenue on valmistanut kiinteistösähkökeskuksia Suomen suurimpiin rakennuksiin.

Ihmisten liikkuessa kauppakeskuksissa, metro-, juna- tai lentoasemilla rakennusten sähkönjakelu tapahtuu E Avenue:n valmistamien sähkökeskusten kautta.

Myös useissa sairaaloissa on käytössä turvalliset E Avenue:n sähkökeskukset.

Vaativimpia tuotteitamme ovat sairaaloissa leikkaussaleihin toimitettavat ohjauskeskukset, joita valmistamme kosketusnäytöllä varustettuna ja valmiiksi ohjelmoituina.

Teollisuus- ja tuotantoyritykset

Suomalainen metsä- ja metalliteollisuus luottaa E Avenuen raskaisiin teollisuuskeskuksiin.

Silloin kun teollisuuden prosesseissa tarvitaan siirtää suuria tehoja tai ohjata isoja sähkökoneita valitaan E Avenue:n raskaat kennokeskukset.

Useiden lämpöä ja/tai sähköä tuottavien voimalaitosten prosessit varmistetaan valmistamiemme sähkökeskusten avulla.

Olemme toimittaneet sähkökeskukset myös useisiin suuriin IT konesaleihin Suomessa.

Laite- ja konevalmistajat

Kone- ja laitevalmistajille valmistettuja sähkökeskuksia käytetään niin maan pinnalla kuin sen allakin. Kaivoskoneissa käytettävät keskukset joutuvat todellisiin ääriolosuhteisiin, jolloin niiden valmistus vaatii todellista ammattitaitoa niin suunnittelussa kuin asennuksessakin. Samaa ammattitaitoa käytetään mm. isoissa pesukoneissa, jäähdytyslaitteistoissa, pumppaamoissa tai vedenkäsittelylaitteissa.

Kone- ja laitekeskuksissa olevat älylaitteet voimme toimittaa valmiiksi parametroituna ja ohjelmoituina.

Sähkön jakeluverkkoon

E Avenue on toimittanut tuhansia jonovarokekaappeja ja haaroituskaappeja useiden verkkoyhtiöiden alueille. Olemme tehneet myös erikoismitoilla olevia jonovaroke- ja haaroituskaappeja verkkoyhtiöiden omien vaatimusten mukaisesti. Myös erikoismalliset puistomuuntamot kuuluvat valmistusohjelmaamme.