Laadukkaiden sähkönjakokeskusten valmistaja.

location

Iisalmi - Ikaalinen - Kerava - Kuopio

Osaamista ympäri Suomen

phone

Soita meille ja kysy lisää!

+358 (0)29 009 2200

email

Lähetä meille postia

asiakaspalvelu@eavenue.fi

SK-Kojeistot Oy:stä tuli E Avenue Oy:n tytäryhtiö

admin

E Avenue Oy ja SK-Kojeistot Oy ovat tehneet yritysjärjestelyn, jossa SK-Kojeistojen osake-enemmistö on siirtynyt E AvenuelIe.

Yritysjärjestely on E Avenuen kasvustrategian mukainen ja vahvistaa E Avenuen asemaa yhtenä Suomen merkittävimmistä sähkökeskusvalmistajana.

Yritysjärjestelyn tuloksena pystymme palvelemaan nykyisiä sekä uusia asiakkaita entistä paremmin ja kattavammalla tuotevalikoimalla varsinkin Länsi-Suomen alueella.

SK-Kojeistojen henkilöstö säilyyentisellään ja toimitusjohtajana jatkaa Harri Kajaala.

E Avenuen liikevaihto tulee olemaan yritysjärjestelyn jälkeen tänä vuonna noin 25M€ ja se työllistää noin 200 henkilöä.

Haemme nyt Mekaniikkasuunnittelijaa Kuopion toimipisteeseen

admin

Etsimme nyt mekaniikkasuunnitteluun vastavalmistunutta tai uransa alkuvaiheessa olevaa henkilöä työskentelemään kokeneen mekaniikkasuunnittelijan työparina ja ohjauksessa. Etsimämme henkilö kykenee työskentelemään itsenäisesti annettujen tehtävien parissa, mutta osaa myös toimia ryhmässä ohutlevytuotannon osaajien kanssa.
Odotamme hakijalta kokemusta ohutlevyosien suunnittelusta sekä 3D suunnitteluohjelman käytöstä (esim. Solidworks, Inventor, Vertex). Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kieltä, englannin ja ruotsin kielen hallinta on eduksi. Sähkökeskusmekaniikan ja keskusjärjestelmien tuntemus on tehtävässä hyödyksi, joskin osaamista tälle alalle kertyy työsuhteen aikana.

Tässä vaiheessa etsimme tekijää vuoden määräaikaisuuteen, mutta sen jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen, mikäli toimintamme vakiinnuttua resurssitarve on edelleen olemassa. Työt alkavat mahdollisuuksien mukaan jo marraskuun alussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa mekaniikkasuunnittelija Veli-Niilo Pulkkinen, puh. 044 799 2253.

Hae tehtävään osoitteessa www.hrmentor.fi

Lisätietoja hakuprosessista antaa Päivi Savolainen / HR Mentor Oy, paivi.savolainen@hrmentor.fi,
050 555 9127

Töitä on enemmän kuin tekijöitä, joten etsimme nyt Sähkökeskusten suunnittelijaa Kuopioon

admin

Kuopion toimipisteessämme valmistetaan suuremman kokoluokan teollisuus- ja vientiprojektien keskuksia. Suunnittelijamme piirtävät sähkökeskusten rakennekuvat sekä laativat koje- ja riviliitinluettelot. Työhön kuuluu myös pää- ja piirikaavioiden tarkastus. Tehtävä edellyttää huolellisuutta ja tarkkuutta sekä yhteistyötä niin myynnin, tuotannon, materiaalin hankinnan kuin asiakkaankin kanssa. Projektihallinnan taidot edesauttavat tehtävässä menestymistä.

Tehtävässä tarvitaan laajaa tietämystä sähkökeskuksista sekä niissä käytettävistä komponenteista. Oleellista on myös kokemus CADS piirtämisestä sekä muiden atk-ohjelmistojen käytöstä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kieltä sekä englannin kielen kirjallista hallintaa. Soveltuva koulutus on vahvavirtapuolen sähköinsinööri tai -teknikko. Etsimme henkilöä, jolla on jo useamman vuoden kokemus alalta, erityisesti julkisten rakennusten kiinteistösähkökeskusten ja/tai teollisuuskeskusten suunnittelussa. Arvostamme myös kokemusta kojeistoasennuksesta ja/tai koestuksesta osana työhistoriaa.

Tule osaksi kasvavaa ja kehittyvää yritystämme. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen hyvässä työyhteisössä, ergonomisen työpisteen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän. Liukuva työaika ja vapaus oman työn järjestämiseen kuuluvat toimintatapoihimme. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme laajan työterveyshuollon sekä tuemme liikunta- ja kulttuuriseteleillä työntekijöidemme hyvinvointia.

Hae tehtävään osoitteessa www.hrmentor.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Mervi Okkonen / HR Mentor Oy, mervi.okkonen(at)hrmentor.fi, 050 -555 9128.

Sisäisellä urapolulla etenemisen vuoksi etsimme nyt Sähkökeskusten suunnittelijaa Iisalmeen

admin

Iisalmen toimipisteemme on erikoistunut pienten ohjaus- ja sähkökeskusten sarjatuotantoon kone- ja laitevalmistajien tarpeisiin. Toimipaikan erityispiirteenä on voimakas yhteistyö ammatillisen koulutuksen kanssa.

Suunnittelijamme piirtävät CADS-suunnitteluohjelmaa käyttäen sähkökeskusten rakennekuvat sekä laativat koje- ja riviliitinluettelot. Työhön kuuluu myös pää- ja piirikaavioiden tarkistus, joidenkin projektien osalta myös niiden piirtäminen. Tehtävä edellyttää huolellisuutta ja tarkkuutta sekä yhteistyötä niin myynnin, tuotannon, materiaalin hankinnan kuin asiakkaankin kanssa. Projektihallinnan taidot edesauttavat tehtävässä menestymistä.

Tehtävässä tarvitaan laajaa tietämystä sähkökeskuksista sekä niissä käytettävistä komponenteista. Oleellista on myös kokemus suunnitteluohjelmien sekä muiden atk-ohjelmistojen käytöstä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kieltä sekä englannin kielen kirjallista hallintaa. Soveltuva koulutus löytyy todennäköisimmin sähkö- ja/tai automaatioalan opinnoista; huomioimme myös työkokemuksen myötä karttuneen osaamisen. Etsimme henkilöä, jolla on jo useamman vuoden kokemus sähkökeskusalalta, erityisesti kone- ja laitevalmistuksen ohjaus- ja sähkökeskusten suunnittelussa. Arvostamme myös kokemusta sähkökeskusten kokoonpanosta ja/tai koestuksesta osana työhistoriaa.

Tule osaksi kasvavaa ja kehittyvää yritystämme. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen hyvässä työyhteisössä, ergonomisen työpisteen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän. Liukuva työaika, mahdollisuus etätyöskentelyyn ja vapaus oman työn järjestämiseen kuuluvat toimintatapoihimme. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme laajan työterveyshuollon sekä tuemme liikunta- ja kulttuuriseteleillä työntekijöidemme hyvinvointia.

Hae tehtävään osoitteessa www.hrmentor.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Mervi Okkonen / HR Mentor Oy, mervi.okkonen(at)hrmentor.fi, 050 -555 9128.

Haemme nyt Sähkökeskusten tarkastajaa Keravalle

admin

Keravan toimipisteessämme valmistetaan rakennusten kiinteistösähkökeskuksia sekä ohjaus- ja sähkökeskuksia kone- ja laitevalmistajien tarpeisiin. Tarkastajamme hoitavat keskusten lopputarkastuksen niin asennusten, viimeistelyn kuin toiminnallisuuden osalta. Tehtävä edellyttää huolellisuutta ja tarkkuutta sekä tinkimätöntä turvallisuusasennetta.

Tehtävässä tarvitaan vahva tietämys sähkökeskuksista, niiden toiminnallisuudesta sekä niissä käytettävistä komponenteista. Oleellista on myös kyky lukea rakennepiirustuksia ja piirikaavioita. Soveltuva koulutus on sähkö- tai automaatioasentajan peruskoulutus. Arvostamme aiempaa kokemusta alalta, erityisesti kiinteistösähkökeskusten ja/tai kone- ja laitevalmistajille suunnattujen ohjaus- ja sähkökeskusten tuotannossa ja tarkastuksessa. Edellytämme sähkötyöturvallisuuskorttia tai valmiutta osallistua kyseiseen koulutukseen, jännitetyön koulutus on toivottava.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen hyvässä työyhteisössä sekä taatusti töitä ja tekemistä. Liukuva työaika ja vapaus oman työn järjestämiseen kuuluvat toimintatapoihimme. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme laajan työterveyshuollon sekä tuemme liikunta- ja kulttuuriseteleillä työntekijöidemme hyvinvointia.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäälliköt Klaus Hyytiäinen, puh. 050 3451 190 ja Kimmo Wideman, puh. 040 8218 328.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen tulee lähettää 16.9.2018 mennessä sähköpostilla rekrytointi(at)eavenue.fi.

Etsimme nyt Sähkökeskusten suunnittelijaa Kuopioon

admin

Kuopion toimipisteessämme valmistetaan suuremman kokoluokan teollisuus- ja vientiprojektien keskuksia. Suunnittelijamme piirtävät sähkökeskusten rakennekuvat sekä laativat koje- ja riviliitinluettelot. Työhön kuuluu myös pää- ja piirikaavioiden tarkastus. Tehtävä edellyttää huolellisuutta ja tarkkuutta sekä yhteistyötä niin myynnin, tuotannon, materiaalin hankinnan kuin asiakkaankin kanssa. Projektihallinnan taidot edesauttavat tehtävässä menestymistä.

POHJOINEN TEOLLISUUS 23.-24.5.2018

admin

Olemme mukana Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtumassa, joka on Pohjois-Suomen suurin teollisuustapahtuma. Se kokoaa yhteen alan parhaat osaajat, asiantuntijat ja ajankohtaisimmat aiheet.

Osastollamme 325 voit tutustua mm. seuraaviin tuotteisiimme:

  • teollisuuden kennokeskus
  • kotelokeskukset
  • pistorasiakeskukset
  • jonovarokekaapit
  • haaroituskaapit

Tervetuloa tutustumaan!

Katso lisää tapahtuman sivuilta!

Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme ja haemme nyt Projektipäällikköä teollisuuden ja kiinteistösähkökeskusten myyntiin

admin

Projektipäällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti myyntityöstä, projektien tarjouslaskennasta, tilausten käsittelystä ja asiakassuhteen ylläpidosta. Projektipäälliköt seuraavat projektiensa toteutumista edelleen suunnittelussa ja tuotannossa ja huolehtivat asiakasyhteydenpidosta projektin aikana. Projektipäällikkö osallistuu uusasiakashankintaan ja markkinointityöhön esimerkiksi alan messuilla, mikä edellyttää matkustamista satunnaisesti.

1 2 3