E Avenue Oy

Ajankohtaista

Aki Koponen aloittanut E Avenue Oy:n suunnittelupäällikkönä

31.10.2019

Aki Koponen aloittanut E Avenue Oy:n suunnittelupäällikkönä

Suunnitteluorganisaatiomme sai lokakuussa vahvistuksekseen suunnittelupäällikön, kun Aki Koponen aloitti tehtävässään. Akilla on pitkä kokemus sekä sähköalalta että esimiestyöstä.

 


E Avenue Oy:n ja SK-Kojeistot Oy:n välinen fuusio on saatu päätökseen

31.5.2019

SK-Kojeistot Oy (2157455-6) on sulautunut emoyhtiö E Avenue Oy:öön (1897576-2)

Fuusion myötä E Avenue Oy ottaa vastatakseen SK-Kojeistot Oy:n sopimukset, asiakkaat ja palvelut sellaisenaan. Henkilöstö säilyy ennallaan, samoin toimipiste Seinäjoella.

Fuusioitumisen myötä on tehty henkilöstön vastuualueiden uudelleenjärjestelyjä. Henkilöstöresurssien muutokset mahdollistavat paremmin tuotevalikoiman laajentamisen uusiin tuotteisiin olemassa olevien ohella.

Henkilökunnan puhelinnumerot säilyvät sellaisinaan. Uudet sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@eavenue.fi

Fuusio on E Avenuen kasvustrategian mukainen ja vahvistaa E Avenuen asemaa yhtenä Suomen merkittävimmistä sähkökeskusvalmistajana.

Fuusion tuloksena pystymme palvelemaan nykyisiä sekä uusia asiakkaita entistä paremmin ja kattavammalla tuotevalikoimalla varsinkin Länsi-Suomen alueella.

E Avenuen liikevaihto tulee olemaan yritysjärjestelyn jälkeen tänä vuonna noin 25M€ ja se työllistää noin 200 henkilöä.


SK-Kojeistot Oy:stä tuli E Avenue Oy:n tytäryhtiö

8.10.2018

E Avenue Oy ja SK-Kojeistot Oy ovat tehneet yritysjärjestelyn, jossa SK-Kojeistojen osake-enemmistö on siirtynyt E Avenuelle.

Yritysjärjestely on E Avenuen kasvustrategian mukainen ja vahvistaa E Avenuen asemaa yhtenä Suomen merkittävimmistä sähkökeskusvalmistajana.

Yritysjärjestelyn tuloksena pystymme palvelemaan nykyisiä sekä uusia asiakkaita entistä paremmin ja kattavammalla tuotevalikoimalla varsinkin Länsi-Suomen alueella.

SK-Kojeistojen henkilöstö säilyyentisellään ja toimitusjohtajana jatkaa Harri Kajaala.

E Avenuen liikevaihto tulee olemaan yritysjärjestelyn jälkeen tänä vuonna noin 25M€ ja se työllistää noin 200 henkilöä.


Haemme nyt Mekaniikkasuunnittelijaa Kuopion toimipisteeseen

2.10.2018

Etsimme nyt mekaniikkasuunnitteluun vastavalmistunutta tai uransa alkuvaiheessa olevaa henkilöä työskentelemään kokeneen mekaniikkasuunnittelijan työparina ja ohjauksessa. Etsimämme henkilö kykenee työskentelemään itsenäisesti annettujen tehtävien parissa, mutta osaa myös toimia ryhmässä ohutlevytuotannon osaajien kanssa.
Odotamme hakijalta kokemusta ohutlevyosien suunnittelusta sekä 3D suunnitteluohjelman käytöstä (esim. Solidworks, Inventor, Vertex). Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kieltä, englannin ja ruotsin kielen hallinta on eduksi. Sähkökeskusmekaniikan ja keskusjärjestelmien tuntemus on tehtävässä hyödyksi, joskin osaamista tälle alalle kertyy työsuhteen aikana.

Tässä vaiheessa etsimme tekijää vuoden määräaikaisuuteen, mutta sen jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen, mikäli toimintamme vakiinnuttua resurssitarve on edelleen olemassa. Työt alkavat mahdollisuuksien mukaan jo marraskuun alussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa mekaniikkasuunnittelija Veli-Niilo Pulkkinen, puh. 044 799 2253.

Hae tehtävään osoitteessa www.hrmentor.fi

Lisätietoja hakuprosessista antaa Päivi Savolainen / HR Mentor Oy, paivi.savolainen@hrmentor.fi,
050 555 9127


Töitä on enemmän kuin tekijöitä, joten etsimme nyt Sähkökeskusten suunnittelijaa Kuopioon

7.9.2018

Kuopion toimipisteessämme valmistetaan suuremman kokoluokan teollisuus- ja vientiprojektien keskuksia. Suunnittelijamme piirtävät sähkökeskusten rakennekuvat sekä laativat koje- ja riviliitinluettelot. Työhön kuuluu myös pää- ja piirikaavioiden tarkastus. Tehtävä edellyttää huolellisuutta ja tarkkuutta sekä yhteistyötä niin myynnin, tuotannon, materiaalin hankinnan kuin asiakkaankin kanssa. Projektihallinnan taidot edesauttavat tehtävässä menestymistä.

Tehtävässä tarvitaan laajaa tietämystä sähkökeskuksista sekä niissä käytettävistä komponenteista. Oleellista on myös kokemus CADS piirtämisestä sekä muiden atk-ohjelmistojen käytöstä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kieltä sekä englannin kielen kirjallista hallintaa. Soveltuva koulutus on vahvavirtapuolen sähköinsinööri tai -teknikko. Etsimme henkilöä, jolla on jo useamman vuoden kokemus alalta, erityisesti julkisten rakennusten kiinteistösähkökeskusten ja/tai teollisuuskeskusten suunnittelussa. Arvostamme myös kokemusta kojeistoasennuksesta ja/tai koestuksesta osana työhistoriaa.

Tule osaksi kasvavaa ja kehittyvää yritystämme. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen hyvässä työyhteisössä, ergonomisen työpisteen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän. Liukuva työaika ja vapaus oman työn järjestämiseen kuuluvat toimintatapoihimme. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme laajan työterveyshuollon sekä tuemme liikunta- ja kulttuuriseteleillä työntekijöidemme hyvinvointia.

Hae tehtävään osoitteessa www.hrmentor.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Mervi Okkonen / HR Mentor Oy, mervi.okkonen(at)hrmentor.fi, 050 -555 9128.