E Avenue Oy

Ajankohtaista

E Avenuen uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Keijo Anttila

1.9.2020

E Avenue Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu sähkötekniikan diplomi-insinööri Keijo Anttila. E Avenuelle Keijo Anttila siirtyy rakennusteollisuudesta Kontiotuote Oy:ltä, jonka toimitusjohtajana hän on toiminut. Toimitusjohtajan tehtävät Anttila aloittaa E Avenuella 1.9.2020.

Anttila on toiminut tätä ennen pitkään elektroniikka- ja tietoverkkoalan sopimusvalmistajana toimivassa Scanfil Oyj:ssä konsernin eri yksiköiden johtotehtävissä Suomessa ja kansainvälisesti.

”Keijon kahdenkymmenen vuoden aikana keräämä kotimainen ja kansainvälinen johtajakokemus ja verkosto luo loistavan pohjan johtaa E Avenue alan johtavaksi toimittajaksi Suomessa”, E Avenue Oy:n hallituksen puheenjohtaja Martti Jormanainen kommentoi valintaa tuoreeltaan.


Haemme kojeistoasentajia Iisalmeen ja Kuopioon sekä tarkastajia Kuopioon

14.8.2020

Asiakkaidemme kysyntään vastaamiseksi haemme lisää osaavia käsipareja niin asennukseen kuin tarkastukseenkin. Voit lukea lisää avoimista työpaikoista rekrytointisivuillamme.


Tervetuloa Sähkö-, Tele-, AV- ja Valo -messuille Jyväskylän Paviljonkiin 5.-7.2.2020. Messulounas 6.2.2020

10.1.2020

Sovi tapaaminen osastollemme B 582 – ja tutustu uuteen ”E Avenue 2020” tarjontaan ja muihin palveluihimme. Osallistu maksuttomalle EA 2020 messulounaalle ja esittelyyn torstaina 6.2. klo 12.00-14.00. Lounas ja seminaari järjestetään Jyväskylän Paviljongin toisessa kerroksessa, seminaaritilassa Alvar.

Seminaarin ohjelma

12.00-13.00 Lounas seminaaritilassa Alvar

13.00-13.20 E Avenue Oy – uudistunut ”EA 2020” tarjonta – asiakaskohtaiset sähkökeskukset nopeammin ja kustannustehokkaasti
– tutustutaan uuteen täysautomaattiseen koteloiden valmistus- ja maalauslinjaan ja sen tarjoamiin palveluihin

13.20-13.40 Uudet E Avenuen kiinteistökeskukset saneeraus- ja uudiskohteisiin
– teollisuuden uudistuneet keskusratkaisut – nopeampi asennus ja helpompi ylläpito
– ohjauskeskukset kone- ja laitetoimittajien tarpeisiin
– sähkönjakelun kaapelijakokaapit ja uudet ratkaisut älykkäisiin verkkoihin

13.40-14.00 E Avenuen uudistunut palvelukonsepti sähkökeskusten suunnittelulle ja asennukselle

Messuseminaariin voit ilmoittautua lähettämällä nimesi ja yrityksesi tiedot asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@eavenue.fi – vahvistamme ilmoittautumisesi.

Messuille voit ennakkoilmoittautua veloituksetta kutsukoodilla EHEMFO.


Helsingin Messukeskuksen Holiday Inn hotelliin joustava kiinteistöohjaus E Avenuen saneerauskeskuksilla

18.12.2019

Helsingin Messukeskuksen hotelli Itä-Pasilassa uudistui, kun kymmenkerroksisen hotellin kaikki 238 huonetta ja 6 sviittiä uusittiin täysin aina kalustuksesta tekniikkaan saakka. Optimaalinen kokonaisratkaisu hotellin vaativiin sähköistystarpeisiin löytyi E Avenuen kuhunkin kohteeseen sovitettavista automaatio- ja sähkökeskuksista.

Lue koko asiakaskertomus


E Avenue Oy:n ja SK-Kojeistot Oy:n välinen fuusio on saatu päätökseen

31.5.2019

SK-Kojeistot Oy (2157455-6) on sulautunut emoyhtiö E Avenue Oy:öön (1897576-2)

Fuusion myötä E Avenue Oy ottaa vastatakseen SK-Kojeistot Oy:n sopimukset, asiakkaat ja palvelut sellaisenaan. Henkilöstö säilyy ennallaan, samoin toimipiste Seinäjoella.

Fuusioitumisen myötä on tehty henkilöstön vastuualueiden uudelleenjärjestelyjä. Henkilöstöresurssien muutokset mahdollistavat paremmin tuotevalikoiman laajentamisen uusiin tuotteisiin olemassa olevien ohella.

Henkilökunnan puhelinnumerot säilyvät sellaisinaan. Uudet sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@eavenue.fi

Fuusio on E Avenuen kasvustrategian mukainen ja vahvistaa E Avenuen asemaa yhtenä Suomen merkittävimmistä sähkökeskusvalmistajana.

Fuusion tuloksena pystymme palvelemaan nykyisiä sekä uusia asiakkaita entistä paremmin ja kattavammalla tuotevalikoimalla varsinkin Länsi-Suomen alueella.

E Avenuen liikevaihto tulee olemaan yritysjärjestelyn jälkeen tänä vuonna noin 25M€ ja se työllistää noin 200 henkilöä.