E Avenue Oy

Ajankohtaista

Tuotantojohtaja Pasi Soininen aloitti tehtävässään

18.5.2020

Pasi Soininen on aloittanut huhtikuussa tuotantojohtajanamme ja ottanut paikkansa johtoryhmässämme. Hän tulee luotsaamaan Kuopiosta käsin kaikkien viiden toimipaikkamme tuotantoa parinkymmenen vuoden kokemuksellaan tuotannon johtamisesta ja kehittämisestä.


Logistiikkajohtaja Pasi Ravolainen aloittanut tehtävässään

26.2.2020

Logistiikkajohtajan tehtävässä on aloittanut Pasi Ravolainen. Pasilla on noin kymmenen vuoden kokemus materiaalihallinnon ja varastotoimintojen ohjaamisesta ja kehittämisestä ja hän vastaa yrityksessämme materiaalihallinnon kokonaisuudesta osana johtoryhmää.


Tervetuloa Sähkö-, Tele-, AV- ja Valo -messuille Jyväskylän Paviljonkiin 5.-7.2.2020. Messulounas 6.2.2020

10.1.2020

Sovi tapaaminen osastollemme B 582 – ja tutustu uuteen ”E Avenue 2020” tarjontaan ja muihin palveluihimme. Osallistu maksuttomalle EA 2020 messulounaalle ja esittelyyn torstaina 6.2. klo 12.00-14.00. Lounas ja seminaari järjestetään Jyväskylän Paviljongin toisessa kerroksessa, seminaaritilassa Alvar.

Seminaarin ohjelma

12.00-13.00 Lounas seminaaritilassa Alvar

13.00-13.20 E Avenue Oy – uudistunut ”EA 2020” tarjonta – asiakaskohtaiset sähkökeskukset nopeammin ja kustannustehokkaasti
– tutustutaan uuteen täysautomaattiseen koteloiden valmistus- ja maalauslinjaan ja sen tarjoamiin palveluihin

13.20-13.40 Uudet E Avenuen kiinteistökeskukset saneeraus- ja uudiskohteisiin
– teollisuuden uudistuneet keskusratkaisut – nopeampi asennus ja helpompi ylläpito
– ohjauskeskukset kone- ja laitetoimittajien tarpeisiin
– sähkönjakelun kaapelijakokaapit ja uudet ratkaisut älykkäisiin verkkoihin

13.40-14.00 E Avenuen uudistunut palvelukonsepti sähkökeskusten suunnittelulle ja asennukselle

Messuseminaariin voit ilmoittautua lähettämällä nimesi ja yrityksesi tiedot asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@eavenue.fi – vahvistamme ilmoittautumisesi.

Messuille voit ennakkoilmoittautua veloituksetta kutsukoodilla EHEMFO.


Talousjohtaja Ritva Hätinen aloitti tehtävässään

3.1.2020

Uusi vuosi toi uudet tuulet taloushallintomme johtotehtäviin. Sanna Kaikon siirtyessä konepajateollisuuden pariin taloushallintomme viestikapulan ottaa Ritva Hätinen. Ritvalla on vuosikymmenien vankka kokemus taloushallinnon vastuullisista tehtävistä ja meille hän siirtyi Leijona Cateringin talouspäällikön roolista.


Helsingin Messukeskuksen Holiday Inn hotelliin joustava kiinteistöohjaus E Avenuen saneerauskeskuksilla

18.12.2019

Helsingin Messukeskuksen hotelli Itä-Pasilassa uudistui, kun kymmenkerroksisen hotellin kaikki 238 huonetta ja 6 sviittiä uusittiin täysin aina kalustuksesta tekniikkaan saakka. Optimaalinen kokonaisratkaisu hotellin vaativiin sähköistystarpeisiin löytyi E Avenuen kuhunkin kohteeseen sovitettavista automaatio- ja sähkökeskuksista.

Lue koko asiakaskertomus