Laadukkaiden sähkönjakokeskusten valmistaja.

location

Iisalmi - Ikaalinen - Kerava - Kuopio

Osaamista ympäri Suomen

phone

Soita meille ja kysy lisää!

+358 (0)29 009 2200

email

Lähetä meille postia

asiakaspalvelu@eavenue.fi

Haemme nyt Talouspäällikköä

Etsimme taloushallinnon ammattilaista, jolla on soveltuva koulutus ja jo useamman vuoden kokemus tuotantoyrityksen talouspäällikön tehtävistä. Kirjanpidossa ja tilinpäätöksissä lisäresurssina toimii tilitoimisto, mutta talouspäällikön vastuulla on kerätä tarvittavat aineistot ja ohjata prosessia.

Talouspäällikkö vetää talous- ja hallintotiimiä, johon tulee kuulumaan controller, palkanlaskenta ja toimistoassistentti. Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä ihmissuhdetaitoja ja näkemystä tuloksekkaan tiimitoiminnan kehittämiseen. Työpiste sijaitsee Kuopiossa ja työhön kuuluu satunnaista matkustamista myös muihin toimipisteisiimme.

Talouspäällikkö kuuluu johtoryhmään ja työskentelee tiiviissä yhteistyössä niin toimitusjohtajan kuin neljän toimipaikkamme tuotantopäälliköiden kanssa. Toimipaikkakierrokset ja talousviestintä kuuluvat talouspäällikön työnkuvaan vähintään vuosikolmanneksittain. Ulkoinen laskentatoimi, budjetointi, kirjanpidon valvonta, vero- ja rahoitussuunnittelu, maksuliikenne, vakuutusten hallinta ja yhteydenpito sidosryhmiin ovat talouspäällikön vastuualueita. Sisäistä laskentaa ja sen kehittämistä toteutetaan yhteistyössä controllerin kanssa.

Etsimme henkilöä, joka hallitsee oman alansa ja pystyy kommunikoimaan taloushallinnon näkökulman organisaation eri tasoille. Osaat hyödyntää IT-ratkaisuja taloushallinnon kehittämisessä ja käytät Exceliä osana laskentaa ja raportointia. Työ vaatii niin tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä kuin priorisointitaitoja ja stressinsietokykyäkin. Uudelta talouspäälliköltä odotamme myös uusia näkökulmia ja kehitysideoita taloushallinnon kokonaisuuden johtamisessa. Tulet toimeen englanninkielellä.

Tarjoamme vakaan, mutta joustavan työsuhteen. Työtä ja tekemistä on paljon, mutta niiden järjestämisessä on vapaat kädet. Toimistoympäristömme on ergonominen ja työterveytemme tarjoaa laajasti myös sairaanhoidon palveluja. Yrityksemme on ollut kasvussa viimeiset vuodet ja kasvu on myös tulevaisuuden tavoitteissa. Tähän tavoitteeseen odotamme myös talouspäällikön panostusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Ulla Liimatainen, puh. 044-7978718 ja avainasiakaspäällikkö Jukka Räsänen, puh. 045-1364877. Hae tehtävään oheisen linkin kautta: rtkhenkilostopalvelu.rekrytointi.com

Hakuaika päättyy 3.9.2017.

About admin